02 december 2010

Råååsa!

En klänning till lillasyster, kände för att prova nån ny variant på klänning och när ändå tyget är så rosa tyckte jag att jag kunde fortsätta på det spåret och göra en liten volang nedtill. Grunden är mitt vanliga raglanmönster som jag förlängde lite och ställde ut och sen en volang till det. Valde svart kantband till för att bryta av lite från det rosa (och så hade jag svart tråd i CP:n och jag brukar var lite lat när det gäller att byta tråd:)). När klänningen var klar tyckte jag den såg jättelång ut men när lillan provade var den riktigt bra på henne. Har inte sytt nån "riktig" klänning till henne tidigare men nu börjar hon ju faktiskt bli en riktigt stor tjej så då fungerar det med lite längre klänningar. Och lilltjejen verkade väldigt nöjd med sin nya klänning och poserade för fullt:)


5 kommentarer:

Cecilia & Busiga ungar sa...

Vilken härlig rosa färg....hon ser verkligen ut att trivas i den.

Anonym sa...

Hihi sötnosen.
Vad bra det vart med volangen.

Jessica sa...

Hej :) Tänkte bara tipsa om en tävling jag har i min blogg just nu där man kan vinna fina och omskrivna smycken!

Om du inte är intresserad ber om jag om ursäkt för detta inlägg och önskar dig en fortsatt trevlig dag :)

Kram!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vilken sötis och vilken härlig klänning. Min 2-åring skulle också älska den. Hon gillar allt som är rrrrrrrrråsa (som hon säger det).

Anonym sa...

such a waste a sexy girl like that sucking a soother, love to fel her warm, wet, soft mouth sucking mycock while I fingerfuck her childpussy