29 november 2010

Full fart med troll!


Ooops nu blev det visst ett sånt där riktigt långt blogguppehåll igen... men det betyder inte att jag inte syr utan snarare tvärtom. Flera julmarknader har blivit avklarade och det har varit riktigt kul även fast jag stod ute i fredags och söndags i vinterkylan. Men klär man sig bara rätt så går det faktiskt riktigt bra!
Idag har jag varit hemma och vab:at med sonen så på förmiddagen då han var upptagen med tv-tittande passade jag på att sy lite. Nu när det är så kallt känns det mysigt att sy i velour så den sista biten av min gröna trollvelour fick bli en mysig tröja till honom med lite extra vidd så det finns plats för linne under för det har han flera stycken som jag sydde i somras. Han har en vintermössa som jag sydde förra året i det gröna trolltyget och den är nog favvomössan, även om han kallar den sin konstiga mössa :)

4 kommentarer:

JuMel sa...

Superfin tröja! Återigen undrar jag varför jag hela tiden glömmer bort att man faktiskt kan sy v-ringade tröjor också!:) Krya på er!

Marie sa...

Han är så söt :D
Märks att han vart glad för tröjan oxå.

Jag fick värsta sy-lustan igår & slängde ihop 3 klänningar & ett par snickarbrallor. Du får se dem i helgen, om jag inte säljer dem innan.

Kram

lilla hjärtat sa...

Så fin tröja och söt modell ; )

Anki sa...

Jättefin tröja! Jag har en halvfärdig i samma kombination fast inte v-ringad, det vågar jag mig inte på...