26 december 2009

Återförsäljare!


Precis innan jul levererades dessa mössor och dregglisar/scarfs till Barnklädesbutiken i Fruängen. Mössorna är sydda av det underbara trolltyget från mjuka tyger som superduktiga Johanna Ahlard designat. Mössorna är sydda av velour och är fodrade med fleece, dregglisarna/scarfen har framsida av trolltyget i interlock och baksidan är i fleece. Mössorna finns i storlekarna 6-12cmånader, 1-2 år och 2-4 år. Dregglisarna/scarfen kan regleras i storlek då de har två trycknappar baktill.

Känns väldigt kul och spännande att få sälja mina saker i den lokala barnklädesbutiken, får se om jag kommer se några småttingar i trollmössor här i krokarna ;) Det verkar som att många kunder tyckt det är kul med lokalproducerat iallafall.


Skyltfönstret


Och så här ser mössorna ut när de används. Dotterna har fått en i lila och sonen en i olivgrönt. Jag hade med såna här mössor i både trolltyget och andra tyger på julmarknaderna. Det var många som frågade vad det var för någonting eftersom de inte har "vanlig" mössform :) Jag tycker iallafall att de blir väldigt fina på då hörnen blir som små öron.


6 kommentarer:

Moi! sa...

va kul och lycka till!

GOBLIgobli sa...

Sådana mössor har jag också sytt för ett bra tag sedan och tycker precis som du att de får en kul form med "öron" trots att de är så platta. Ett av mina favvomönster. =)

Helena sa...

Jättefina! Lycka till!

Anna, Tvillingtand sa...

Va mycket fint du sytt upp! Jag gillar också mössmodellen, enkel och så fin på!

Doris_Assar sa...

GRATTIS!!! Vilken kick att få se sina alster i ett skyltfönster! Hoppas det går bra!! :-)
God fortsättning!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Åh vad kul och spännande att se om du får se många kläder i din närhet. Ska kolla in det nästa gång jag är i Fruängen, om det finns något kvar. :)